Borstel lotion & spray

18,50 € stuk

Biogroom Super Cream

De enige echte: Bio groom super cream. De ideale borstel creme, onmisbaar voor de langere vachten die extra aandacht tijdens het borstelen verdienen. Verzorgt de droge vacht en huid, helpt tevens om de vacht anti statisch te maken tijdens het borstelen, en reinigt de vacht tijdens het borstelen.

Daarom niet alleen goed voor de vachten die extra aandacht nodig hebben, maar ook voor de familie hond die regelmatig geborsteld wordt.

17,50 € stuk

Matex

Matex spray, de krachtige hulp om vacht te ontklitten, antistatisch en tevens verzorgend als conditioner, zonder olie.

Spray, 400ML

16,00 € stuk

Jean Peau Verzorgingslotion

Voor de optimale verzorging tussen de wasbeurten door. Deze lotion is speciaal ontwikkeld om de huid en de vacht, tussen de wasbeurten door, optimaal te verzorgen. Daarnaast is hij uitstekend te gebruiken als doorkamspray en haalt deze verzorgingslotion, bij regelmatige gebruik, de vaak nare “hondenlucht” weg.

Bij Perzische katten is het raadzaam de Verzorgingslotion niet rechtstreeks op de vacht maar eerst op een zachte borstel te spuiten, waarna u het door de vacht borstelt

12,50 € stuk

Extrapet verstuiver

Gebruik uw eigen favoriete lotion, of gewoon water, voor het verzorgen van de vacht tijdens het borstelen of op shows. Hiervoor is de Extrapet verstuiver ideaal.

 

16,00 € stuk

Jean Peau Tangle repair

Voor het doorkammen en ontklitten van de vacht. Te gebruiken als een lotion.

Tangle Repair is een fijne doorkamspray die tevens een ontklittende werking heeft. U kunt het als kamhulp gebruiken, maar ook als een lotion met een verzorgende werking.

Resultaten 1 - 5 van 5
17,50 € stuk Spare Part Tent
De winkelwagen is leeg