Shampoo

Jean Peau is een complete lijn producten, op basis van natuurlijke kruidenextracten, met een zuurgraad die zodanig is, dat de vetlaag van de huid en vacht niet wordt afgebroken, maar zelfs wordt verbeterd.

De ideale manier om binnen afzienbare tijd diverse huid- en vachtproblemen op te lossen. 


Maar ook voor de dagelijkse verzorging van uw huisdier treft u diverse producten aan die ervoor zorgen dat uw huisdieren in topconditie zijn en blijven.

Een dagelijkse vachtverzorging zou voor uw huisdier net zo gewoon moeten zijn als eten, drinken en slapen. Leer uw puppy/kitten daarom vanaf hun eerste levensdagen hiermee vertrouwd te raken. Jean Peau staat reeds jaren bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten die ook veelvuldig gebruikt worden voor huisdieren die zich tijdens shows op hun best willen presenteren.

Wij leveren alle producten van Jean Peau. Staat er een type shampoo of ander Jean Peau product (nog)niet in deze shop? Stuur ons een mail en we zorgen dat het geleverd wordt!

12,00 € stuk

Jean Peau Universeel shampoo

Voor de regelmatige wasbeurt.
Een milde en zeer geconcentreerde shampoo op natuurlijke basis, die dankzij de prettige geur en enkele hypoallergenen ingrediënten uitermate geschikt is voor de regelmatige wasbeurt. Door de combinatie van plantaardige oliën en voedende plantenextracten is de shampoo makkelijker uitspoelbaar en de vacht nadien sneller droog.

Deze shampoo is tevens heel geschikt voor de eerste reinigende wasbeurt ter voorbereiding op de verzorgende wasbeurt.

15,00 € stuk

Jean Peau Conditie Shampoo

Ter bescherming van huid- en vachtproblemen van allerlei aard. Deze shampoo is vervaardigd voor iedere vacht die, door welke oorzaak dan ook, in een mindere conditie is. Een combinatie van voedende kruidenextracten, plantaardige- en dierlijke oliën en vitaminen zorgt ervoor, dat zowel de huid als de vacht binnen afzienbare tijd in optimale conditie zijn. Bovendien is deze shampoo in het bijzonder aan te bevelen voor rassen met een vacht die van nature lang en afhangend dient te zijn.

15,00 € stuk

Jean Peau Sneeuwwit Shampoo

Voor iedere vacht waarvan de witte of zilveren kleur geaccentueerd moet worden. De ideale shampoo voor iedere vacht die lang en afhangend dient te zijn. Door zijn voedende werking, waarbij gebruik is gemaakt van blanke oliën, zorgt deze shampoo voor een vacht die tot in de haarpunten verzorgd is. Als extra ingrediënt is een natuurlijke “Witmaker” toegevoegd, waardoor dit de shampoo is voor o.a. Maltezer, Yorkshire terriërs en Perzen in de kleuren wit, smoke, silver en particolour. 
 

15,00 € stuk

Jean Peau Mineraal

Een shampoo speciaal voor ruw- stokharige vachten.

Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden en katten met een ruw- of stokharige vacht. Door de samenstelling en combinatie van plantenextracten en mineralen is dit weer een natuurlijke shampoo van JEAN PEAU. Door de hypo-allergene kwaliteit van deze shampoo is hij uitermate geschikt voor de pluk- en trimvachten.

Door de diepreinigende werking wordt de vacht echt goed schoon en door de voedende bestandsdelen weer in de originele haarstructuur teruggebracht.

Als u na het gebruik van deze shampoo een crèmespoeling gaat gebruiken is de stug– en hardheid niet meer gegarandeerd, maar het is wel mogelijk als extra voeding van de vacht tussen de shows.

15,00 € stuk

Jean Peau Volume

Voor iedere vacht waarbij volume of hardheid gegarandeerd moet blijven.

De ideale shampoo voor elke vacht waarbij volume of hardheid gewenst is. Door de werking, die u kunt vergelijken met een natuurlijk permanent, blijft het bereikte resultaat langer aanwezig, zelfs nadat de vacht enkele malen is gewassen met andere shampoos uit ons assortiment.

Omdat de volumeshampoo tevens een verzorgende werking heeft, is de vacht nadien makkelijker doorkambaar en wordt de vachtkwaliteit verbeterd.

15,00 € stuk

Jean Peau Elegance

Een shampoo voor alle volle en afhangende vachten en kleuren.

Deze shampoo is samengesteld uit natuurlijke kruidenextracten en speciale amandelolie die uitermate geschikt zijn voor de voeding van de vacht en de doorkambaarheid. Indien nodig kunt u de Crème - Exclusief gebruiken nà deze shampoo voor een betere conditie van de vacht en tegen de pluizigheid van de vacht.

Het is beter de Crème – Exclusief over de vacht te gieten dan deze in te masseren. De amandelolie geeft een speciale dimensie aan de vacht.

13,00 € stuk

Jean Peau Creme Exclusive

Een crème die de vacht bijzondere  voeding en doorkambaarheid geeft en antiklit producten bevat.

Deze crèmespoeling is voorzien van de modernste nieuwe producten voor het verzorgen van de vacht van uw huisdier. Door de speciale samenstelling is hij zeer geschikt voor afhangende en volle vachten van alle structuren.

16,00 € stuk

Jean Peau Verzorgingslotion

Voor de optimale verzorging tussen de wasbeurten door. Deze lotion is speciaal ontwikkeld om de huid en de vacht, tussen de wasbeurten door, optimaal te verzorgen. Daarnaast is hij uitstekend te gebruiken als doorkamspray en haalt deze verzorgingslotion, bij regelmatige gebruik, de vaak nare “hondenlucht” weg.

Bij Perzische katten is het raadzaam de Verzorgingslotion niet rechtstreeks op de vacht maar eerst op een zachte borstel te spuiten, waarna u het door de vacht borstelt

40,00 € stuk

Jean Peau Crystal Olie

Een BLANKE multifunctionele olie.

Een verzorgende olie, die de vacht absoluut niet verkleurt. Hierdoor is de olie prima te gebruiken voor bijvoorbeeld papilloteren of als crèmebehandeling na het wassen.

Deze olie kunt u ook mengen door alle andere producten van Jean Peau.

12,00 € stuk
+

Jean Peau Oogverzorger

Voor een complete oogverzorging.

Dé oogreiniger, die niet alleen reinigt, maar ook verstoppingen in de traanbuis wegneemt. Door regelmatig, in het begin drie tot vier maal per dag, zowel in als rondom de ogen een aantal druppels van de oogverzorger te doen, zorgt u ervoor dat de traanvochtafscheiding helder wordt en de rode plekken rondom de ogen langzaam verdwijnen.

13,00 € stuk
+

Jean Peau Tea Tree creme

Tea tree creme is een product dat huid- en vachtproblemen een goed herstel biedt, dwz een goede reiniging en desinfectie van het probleem.

17,50 € stuk
+

Oorverzorger

Jean Peau heeft een zachte emulsie ontwikkeld, waarbij zoveel mogelijk wordt ingespeeld op het noodzakelijke onderhoud van het oor.

Flesje bevat 50ML

16,00 € stuk

Jean Peau Tangle repair

Voor het doorkammen en ontklitten van de vacht. Te gebruiken als een lotion.

Tangle Repair is een fijne doorkamspray die tevens een ontklittende werking heeft. U kunt het als kamhulp gebruiken, maar ook als een lotion met een verzorgende werking.

Resultaten 1 - 13 van 13
De winkelwagen is leeg